سیر - لامپ معجزه
تقریباً در همه فرهنگ ها و آشپزخانه ها از سیر استفاده شده است. همواره نه تنها به عنوان یک ماده چاشنی بلکه از نظر دارویی نیز استفاده می شده است. به خصوص مشهور است که سیر خون ، قلب و رگ های خونی را سالم نگه می دارد. به مراتب کمتر شناخته شده است که سیر روده را ضد عفونی می کند و حتی در دیابت و حتی سرطان نیز می تواند اثرات شگفت انگیزی داشته باشد.

با صدای بلند
بخوانید
با webReader بخوانید
نویسنده: سیبیل مولر
سیر: در هزاره استفاده می شود
اعتقاد بر این است که سیر اصلی حدود 5000 سال پیش در آسیای میانه رشد یافته و از آنجا سرانجام از طریق خاورمیانه به اروپا آمد.

به عنوان مثال مصر به معنای واقعی کلمه کشور سیر باستان محسوب می شد. در آنجا غده به عنوان یک گیاه مقدس قلمداد شده و به فرعونیان به عنوان یک موضوع دفن در آخرین راه آنها داده شده است. برای حفظ سلامتی و استحکام خود به کارگران هرمی نیز پیاز و سیر خام داده شد.

همچنین در چین از سیر از 2،000 سال قبل از میلاد استفاده می شد. متن چینی کلمه سیر ، سونا ، با یک شخصیت واحد را نشان می دهد - نشانه ای از کاربرد مکرر آن از ابتدای توسعه زبان.

وقتی پزشکان رومی به کشور جدیدی آمدند ، ابتدا سیر کاشتند. این غده علاوه بر کاربردهای بسیار زیاد دیگر ، در راهپیمایی های طولانی خود به عنوان درمانی برای پای ورزشکار به سربازان رومی نیز خدمت می کرد .

اما هر جا که سیر کاشته شده و از نظر دارویی مورد استفاده قرار گیرد ، مناطق اصلی کاربرد آن تقریباً در همه جا یکسان بوده است: سوء هاضمه ، بیماری های تنفسی ، انواع عفونت ها ، نیش مار ، کرم ها و ضعف عمومی.

در قرون وسطی نیز از سیر در برابر طاعون و سایر بیماریهای مسری و بعداً در برابر اسکور و روماتیسم نیز استفاده می شد .

سیر: غیر اخلاقی اما مؤثر است
مطابق طب صومعه قرون وسطایی ، سیر نیز گفته می شود که باعث تحریک عشق می شود ، که در آن زمان چهره ای بسیار غیراخلاقی به آن بخشیده بود.

بنابراین رابطه با سیر در گذشته قبلاً شکسته شده بود ، حتی اگر به دلایل کاملاً متفاوت از امروز ، جایی که طعم سیر معمولی مردم را به دو اردوگاه تقسیم می کند.

اما هیچ یک از اینها اثرات درمانی اثبات شده غده معطر را تغییر نمی دهد.

اتفاقاً ، اولین شواهد علمی در مورد اثر ضد باکتریایی قوی آن به سال 58 برمی گردد ، یعنی توسط خود لوئیز پاستور - میولوژیست مشهور جهان ، که نام خود را به ویژه در زمینه تحقیقات واکسن به وجود آورد.

سیر: آلیسین در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند
اگرچه در نهایت اثرات مثبت آن بر سلامتی می تواند به کامپوزیت کلیه همه مواد تشکیل دهنده بازگردد ، به طور خاص آلیسین ترکیب گوگرد ماده ای است که سیر نه تنها به بو بودن بلکه مدیون اصلی آن است.

آلیسین در مرحله اولیه "آلیین" در سیر موجود است. فقط هنگامی که سلولهای سیر در اثر لایه برداری آسیب دیده ، برش یا خرد می شوند آنزیمی به نام آلییناز منتشر می شود که تحت تأثیر هوا بلافاصله با آلیین موجود در میخک سیر واکنش نشان می دهد. این واکنش باعث ایجاد آلیسین می شود.

آلیسین باعث افزایش سطح دو آنزیم آنتی اکسیدان کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز در خون می شود. به این ترتیب رادیکالهای آزاد بیشتری به دام می افتند و از آسیب به غشای سلولی جلوگیری می شود. این روند پیری را کند می کند.

سیر از ترومبوز جلوگیری می کند و فشار خون را تثبیت می کند
فرآیندهای پیری سیستم عروقی (تصلب شرایین) نیز می توانند با سیر مهار شوند. علاوه بر این ، باعث بهبود خاصیت جریان خون ، گسترش و شل شدن رگ های خونی شده و در نتیجه به عادی سازی فشار خون بیش از حد بالا کمک می کند.

ارزش یک فکر یک منبع بهتری از سلول های مغز و فوندوس چشم توسط اثرات گشادکنندگی عروقی آلیسین، که در شرایط بیماری هایی مانند است آایمر ، زوال عقل ، آب مروارید و آب سیاه باید بسیار جالب باشد.

در سیر نیز ساپونین وجود دارد ، مواد گیاهی ثانویه با اثرات مثبت بر تنظیم چربی خون (کلسترول). بنابراین آنها در بهبود جریان خون و افزایش خاصیت ارتجاعی عروق نقش دارند.

آنئین همچنین یک ترکیب گوگرد در سیر است. به طور طبیعی با تجزیه فیبرین منعقد کننده خون رقیق می شود.

با کمک همه این مواد مختلف ، سیر می تواند ه های خون را خنثی کرده و از ترومبوز و سکته مغزی جلوگیری کند - برخلاف داروهای رقیق کننده خون به روش طبیعی و بدون عوارض جانبی.

سیر: آنتی بیوتیک طبیعی
از قبل در تلمود درباره سیر نوشته شده است: "باعث می شود صورت بدرخشد ، اسپرم را افزایش می دهد و موجودات کوچک موجود در روده ها را می کشد."

جای تعجب نیست که سیر به طور سنتی برای مشکلات روده (نفخ شکم ، فرآیندهای تخمیر و درد مانند گرفتگی) و همچنین برای سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود.

به طور خاص ، آلیسین و ترکیبات گوگردی که از آن بوجود می آیند ، دارای خواص میکروب کش هستند به این ترتیب که می توانند در برابر انواع احتمالی میکروارگانیسم های بیماری زا و انگل ها (باکتری - به عنوان مثال ، بورلیا ، ویروس ها ، قارچ ها ، آمیب و کرم ها) عمل کنند ، از طرف دیگر باکتری های مفید روده وجود ندارند. برای حمله
ویتامین ها ویتامین ث
بنابراین می توان سیر را یک آنتی بیوتیک طبیعی نامید که بر خلاف آنتی بیوتیک های شیمیایی ، موجب تقویت گیاهان سالم روده می شود. از آنجا که فلور روده بزرگترین بخش سیستم ایمنی بدن انسان را تشکیل می دهد ، سیر همچنین در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد.

یک محیط روده ای دست نخورده همچنین باعث جذب بهتر و قابلیت استفاده مواد مغذی می شود ، به این معنی که ماده "مفید" بیشتری به سلول ها می رسد ، که به نوبه خود در نهایت برای کل ارگانیسم مفید است.

حتی در برخی موارد سیر بهتر از آنتی بیوتیک ها عمل می کند ، به عنوان مثال ب - اگر باکتری ها از قبل در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم باشند:

سیر در برابر عفونت های دستگاه ادراری
بررسی ها نشان داد عصاره های آبی سیر می توانند باکتری هایی را که قبلاً در برابر آنتی بیوتیک ها مقاومت کرده بودند ، از بین ببرد. با این حال ، از آنجا که این باکتری ها می توانند باعث عفونت دستگاه ادراری - که همه ساله میلیون ها نفر را تحت تأثیر قرار می دهد - پیدا کردن گزینه های دیگر در اینجا بسیار مهم است. سیر می تواند زمینه ساز چنین جایگزینی باشد. و البته ، سیر را هر کسی می تواند مصرف کند (علاوه بر D-mannose ) که دارای عفونت ادراری است و می خواهد بهبودی را تسریع کند.

سیر در پیشگیری از سرطان و درمان
گفته می شود که دیگر خاصیت مهار کننده سرطان سیر وجود ندارد ، اما اکنون توسط تعدادی از تحقیقات به اثبات رسیده است (به عنوان مثال میرلمن ، دیوید (2005)): کشتار آپوپتوز برای سلول های توموری لوسمی لنفوسیتیک لنفوسیتیک مزمن B- مزمن در آلیسین تولید شده در محل با استفاده از پیوند مخلوط rituximab-alliinase).

گفته می شود ترکیبات گوگرد در درجه اول مسئول اثرات ضد سرطانی سیر هستند. تبدیل آلیسین دو ماده محلول در چربی ایجاد می کند: دیالیل سولفید (DAS) و دیالیل دی سولفید (DADS).

با توجه به دانش فعلی ، فرض بر این است که این ترکیبات گوگردی سیر در ابتدا در دو فرآیند دخیل در ایجاد تومور مداخله می کنند:

از یک طرف ، آنها واکنش پذیری مواد سرطان زا را کاهش داده و از بین بردن آنها را تسریع می کنند ، به طوری که DNA (ماده ژنتیکی) آسیب کمتری دارد. از طرف دیگر ، آنها می توانند رشد سلولهای سرطانی را مختل کرده و از این طریق مرگ سلولی خود را از طریق آپوپتوز (خودکشی) آغاز کنند. آنها با گسترش تومورها مقابله می کنند.

اثرات مهار کننده سرطان سیر در سرطان روده بزرگ ، سرطان معده و مری ، سرطان ریه و به روشی کاملاً مشخص نشان داده شده است.

بنابراین با توجه به سرطان ریه z. ب- توجه ، حداقل دو مطالعه چینی. بنابراین هر دو سیر و چای سبز می توانند به عنوان فاکتورهای محافظت کننده در این نوع سرطان باشند. دانشمندان اعلام کردند که به نظر می رسد سیر و چای سبز تأثیرات منفی عوامل خطرزای سرطان ریه (سیگار کشیدن ، خوردن غذای سرخ شده و غیره) را تا حدودی جبران می کند.

همچنین از آماده سازی سیر برای مدت طولانی در معالجه سرطان پروستات و بزرگ شدن خوش خیم پروستات استفاده شده است. تأثیرات مثبت سرطان پروستات در اینجا با اثرات ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و مهار کننده آن بر روی سرطان قابل توجیه است.

سیر از کبد محافظت می کند
سیر همچنین با تقویت دیواره های سلولی و حمایت از ارگان در عملکرد سم زدایی ، سایش و پارگی کبد را خنثی می کند.

بنابراین غده z. ب) در مسمومیت با فات سنگین (جیوه ، کادمیوم) یا اثرات منفی مصرف الکل را کاهش دهید.

سیر در طب سنتی چینی (TCM)
طب سنتی چینی - مانند بسیاری از روشهای درمانی طبیعی طبیعی - تأثیرات فوق را در مورد سیر تأیید می کند.

به طور تقریبی ، TCM غذاهای مختلفی را طبق سلیقه و رفتار دما آنها طبقه بندی می کند.

سیر به عنوان "تند" طبقه بندی می شود. طعم تند رکود خون و تسکین دهنده خون را تسکین می بخشد ، عوامل بیماریزای خارجی (بیماری زا) را بیرون می کشد ، منافذ را باز می کند و عرق را القا می کند.

رفتار دمایی سیر از گرم تا گرم است ، یعنی می تواند سرماخوردگی را که از آن نفوذ کرده است بیرون بیاورد و "وسط" را گرم کند. در عین حال ، غذاهایی که دارای درجه حرارت گرم یا گرم هستند اجازه می دهند خون و qi (انرژی) بهتر گردش کنند.

این مسئله باعث می شود که چرا سیر با ترکیب آن "گرم / گرم و گرم" به ویژه برای درمان سرماخوردگی و بهبود وضعیت عروقی مناسب تر است.

همچنین قابل درک است که با توجه به این ترکیب "گرما و گرما" ، وماً برای همه و در هر شرایطی مناسب نیست.

استفاده از سیر فقط برای آن دسته از سرماخوردگی ها ، عفونت های آنفولانزا و غیره که با تب همراه نیستند نشان داده شده است.

طبیعت مؤثر - کلات منیزیم
کلات منیزیم
طبیعت مؤثر
19.90 یورو
مواد معدنی⟩ منیزیم
طبیعت مؤثر - مجموعه روی
مجموعه روی
موثر در طبیعت
60 kps 14.90 یورو
مواد معدنی⟩ روی
علاوه بر تب حاد ، طب چینی الگوهای ناسازگارانه دیگری را نیز می شناسد که به هر حال بر گرمای بیش از حد در بدن بنا شده است (به عنوان مثال "گرمای مرطوب در صفرا"). در اینها ، مصرف منظم سیر ، ترجیح می دهد علائم را بدتر کند.

آیا سیر عوارض جانبی دارد؟
معمولاً هنگام مصرف سیر در آشپزخانه نگران نباشید ، فقط در صورت مصرف مقادیر بسیار زیاد ، سوء هاضمه معده و روده ممکن است.

"دوز باعث می شود سم باشد" در اینجا برای هر گیاه ، ادویه یا مواد غذایی دیگر کاربرد دارد. اگر سیر را دوست ندارید ، باید از آن دوری کنید - شاید این گریزی بی دلیل نباشد.

افرادی که قبلاً داروهای ضد انعقادی را مصرف می کنند ، باید مراقب باشند که به طور مرتب سیر مصرف کنند ، همانطور که افراد با فشار خون پایین نیز وجود دارند.

سیر: تازه یا کپسول؟
بوی قوی سیر ، که برای محافظت در برابر شکارچیان در نظر گرفته شده است ، همچنین باعث می شود بعضی از افراد از خوردن غذا خودداری کنند.

با این حال ، افرادی که هنوز به غده گرایش ندارند ، در صورت مصرف منظم ، باید از تماسهای اجتماعی خود بترسند. این سؤال پیش می آید که آیا داشتن غده تازه کاملاً ضروری است یا اینکه آیا آماده سازی سیر اثر مشابهی ندارد - بدون اثر جانبی اجباری "پرچم سیر".

در اینجا نظرات متفاوت است. از یک طرف گفته می شود که دراویش سیر از لحاظ کلی اثرات آن نسبت به سیر تازه پایین نیست.

از طرف دیگر ، صداهایی وجود دارد که سیر تازه پخته شده بهترین تامین کننده مواد فعال است و بنابراین مکمل های غذایی در هر صورت ترجیح داده می شوند.

ماده اصلی فعال سیر ، آلیسین ، یک ترکیب بسیار ناپایدار است که به سرعت به ترکیبات گوگرد کم و بیش پیچیده تبدیل می شود. به راحتی می توان تصور کرد که هر نوع پردازش بیشتر سیر ، چه از طریق گرم کردن ، خشک کردن یخ ، تقطیر بخار یا موارد مشابه ، بر نحوه عملکرد آلیسین موجود تأثیر می گذارد.

علاوه بر این ، باید در نظر داشت که تبدیل آلیین به آلیسین توسط آنزیم (آلییناز) انجام می شود. با این حال ، آنزیم ها در دمای بسیار بالا و در دماهای خیلی کم غیرفعال می شوند یا از بین می روند.

آزمایشات باید نشان دهند که مقدار آلیسین رها شده از مکمل های غذایی بسته به تولید کننده ممکن است بین 0.4 تا 6.5 میلی گرم باشد - که به طور طبیعی دامنه بسیار گسترده ای را نشان می دهد.

برای استفاده از سیر تازه ، این بدان معنی است که اگر می خواهید از همه اثرات آن لذت ببرید ، آن را خام مصرف کنید. دوز روزانه به طور متوسط ​​یک میخک سیر است.

هنگام پخت و پز ، سیر را فقط باید در انتها به غذا اضافه کرد. روغن باعث افزایش کارایی سیر می شود.

پرچم سیر نه ممنون؟
اگر سیر تازه با توجه به محیط زیست از سؤال خارج نیست ، باید به روش تولید سیر مورد نظر علاقه مند باشید و ترجیحا از بین پودر سیر خشک که هنوز هم حاوی تمام مواد اولیه اصلی است و نه فقط مواد جداگانه جدا شده از سیر را انتخاب کنید ، ترجیح دهید. هستند

با این حال ، ضمانت برای بیشترین مقدار ممکن آلیسین مؤثر احتمالاً فقط در هنگام خوردن تازه داده می شود - به شرط آنکه سیر در آن ذخیره شده باشد.

به گفته سرآشپز ستاره آلفون شوبک ، زنجبیل قادر به تأثیر بوی سیر در تولید بو است. او به هر ظرف طعم دار شده با سیر ، یک برش زنجبیل می بخشد ، زیرا معتقد است که خواص مثبت هر دو ادویه جات تقویت شده است.

جعفری ، شیر یا لیمو نیز اغلب به عنوان درمانی برای بوی سیر ذکر می شود. در نهایت ، با این وجود ، احتمالاً صددرصد درمانی وجود ندارد ، زیرا بوی سیر نه تنها از دهان بیرون می آید ، بلکه در نهایت از تمام منافذ پوستی در بدن ایجاد می شود.

ذخیره مناسب سیر
لامپهای سیر را باید در آشپزخانه ، در محفظه سبزیجات یخچال در تابستان ، خنک و خشک نگه دارید.

پس از باز کردن غده باید ظرف 10 روز از آن استفاده شود تا انگشتان دست فرد خشک نشود. اصولاً هرچه شاداب تر و آبدار تر باشد بهتر است.

یک گزینه مناسب برای ذخیره سازی ، قرار دادن سیر در روغن است.

طبیعت مؤثر - زردچوبه و فلفل
موثر طبیعت
زردچوبه و پیپرین
24.90 یورو
آنتی اکسیدان های Vitality⟩
GeoSilica - سیلی & amp؛  منیزیم
سیلی و منیزیم
GeoSilica
29.90 یورو
مواد معدنی⟩ سیلی
روغن سیر برای طعم دادن به غذاها
برای تهیه روغن سیر ، دو لامپ سیر را پوست بگیرید ، آنها را در میخک ها خرد کنید و پوست آن ها را بگیرید. سپس انگشتان پا را در یک گلدان پیچ قرار داده و با روغن زیتون خوب پر می کنیم.

در صورت تمایل می توانید چند فلفل دلمه ای یا فلفل قرمز کوچک اضافه کنید. روغن برای سه تا چهار روز باقی مانده است ، و پس از آن می توان روغن طعم دار را برای سالاد و ظرف ها استفاده کرد.

سیر در کابینت دارو
البته استفاده از سیر با تمام اثرات درمانی آن به ویژه در کابینت دارو مفید است:

سیر برای سرفه ، آبریزش بینی ، کوفتگی
در اولین نشانه سرماخوردگی ، یک میخک پوست کنده شده سیر را در دهان خود نگه دارید تا مزه ای نداشته باشد؛ سپس آن را تف کنید و دو بار دیگر روش را تکرار کنید. مواد ضد باکتریایی سیر وارد بزاق می شوند و قابل جذب مجدد در آنجا هستند.

سایر داروهای سرماخوردگی و عفونت های آنفولانزا به شرح زیر است:

جایگزین آب سیر 1
یک پنجه فشرده را با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و 1 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و این آب را تا 5 بار در روز میل کنید.

جایگزین آب سیر 2
2 حبه سیر را ریز خرد کنید و با 4 قاشق غذاخوری عسل در 250 میلی لیتر آب به جوش بیاورید. سپس آب باید به مدت 3 ساعت رسم کند و باید روزانه 3 قاشق غذاخوری مصرف شود.

خمیر سیر ترش
3 میخک سیر را پوست بگیرید ، با سرکه برنج 15 میلی لیتری را فشار داده و مخلوط کنید. یکباره سپس شما باید به رختخواب بروید تا عرق کنید.

سیر برای اسهال باکتریایی
1 پیاز سیر را پوست بگیرید و به انگشتان پا بریزید ، همراه با 3 برش زنجبیل تازه در یک لیتر آب بجوشانید. آبگوشت را صاف کرده و در جرعه های کوچک گرم بنوشید.

درمان سیر و لیمو برای تصلب شرایین
30 میخک پوست کنده شده سیر و 5 عدد لیمو آلی بدون پودر ، داغ و برش خورده در مخلوط کن خوب خرد شده و در صورت وم کمی آب اضافه می کنیم. با دقت این فرنی را با آب گرم کنید (در کل نباید بیش از 1 لیتر آب مصرف شود) تا 60-70 درجه سانتیگراد. بعد از خنک شدن ، گرم را درون یک ظرف مخصوص پیچ بریزید و در یخچال نگه دارید.

شما هر روز یک لیوان شلیک می کنید. ابتدا درمان را به مدت دو یا سه هفته انجام دهید ، سپس به مدت هشت روز مکث کنید و سپس با یک مرحله دو تا سه هفته ادامه دهید. این اجرا می تواند یک یا دو بار در سال تکرار شود.

ما در مورد تهیه سیر لیمو در اینجا دوباره توضیح داده ایم .

بوی و طعم سیر در اینجا توسط لیمو نرم می شود.

گچ سیر در برابر ذرت یا زگیل
قبل از رختخواب 1 قطعه یک میخک سیر را روی چشم ذرت قرار دهید و آن را با یک گچ ثابت کنید و شب را بگذارید. صبح روز بعد یک حمام پا گرم بخورید و درمان را ادامه دهید تا پوست ذرت خاموش شود.

سیر برای سیاتیک و کمر
از نظر خارجی ، سیر نه تنها اثرات درمانی بر ذرت و زگیل دارد ، بلکه بر روی سایر مشکلات نیز تأثیر دارد. مناطق احتمالی کاربرد شامل عفونت گوش ، روماتیسم ، سیاتیک و کمر ، سردرد ، گلسنگ و نیش ات است.

برای این کار ، یک فنجان را از سیر فشرده و روغن زیتون درست کرده و مناطق دردناک را قبل از خوابیدن با آن مالش دهید. سپس پارچه ای را روی آن می پیچید و اجازه می دهید روکش معطر یک شب اثر بگذارد.

با این حال ، در صورت استفاده خارجی ، باید در نظر داشته باشید که سیر می تواند باعث ایجاد واکنش های پوستی مانند قرمزی ، سوزش و حتی تاول در اثر تماس طولانی مدت شود. بنابراین ، سیر را به مقدار کم و با دقت دوز کنید - دقیقاً مانند مصارف داخلی.

سیر: یک معجزه درمانی؟
لیست تأثیرات مثبت سیر بر سلامتی بسیار چشمگیر است ، نه؟ با این حال ، درست است که مصرف سیر به تنهایی نمی تواند از بروز همه بیماریها جلوگیری کند ، چه رسد به اینکه روندهای آسیب شناختی موجود را مع کند.

اگر رژیم یا شیوه زندگی دیگر چیزی را در هر گوشه و گوشه مورد نظر خود باقی بگذارد ، چنین "فوق العاده غده ای" نیز بی قدرت است. اما مطمئناً اثرات هم افزایی ناشی از ترکیب یک سبک زندگی سالم و مصرف منظم سیر قابل دست کم نیست .

آموزش از راه دور به عنوان یک متخصص تغذیه جامع
آیا به آنچه در غذای ما وجود دارد علاقه مند هستید و می خواهید بدانید که مواد مغذی و مواد حیاتی بدن چه تاثیری در بدن دارند؟ آیا زندگی سالم برای خود ، خانواده و دیگران می خواهید؟ متخصصان رژیم غذایی محبوب هستند - اما مشاوره غالباً از جنبه کلی که برای سلامتی پایدار لازم است غفلت می کند. در آکادمی ناتوروپاتی با روابط بین سبک زندگی و رژیم غذایی و همچنین بهزیستی جسمی و روانی آشنا شوید.

آکادمی طبیعت درمانی است چگونه در برخی از افراد علاقه مند به 16 ماه به متخصص تغذیه جامع از. بروشور اطلاعات رایگان را از اینجا سفارش دهید .

آیا این مقاله ارزش خواندن دارد؟
این مقاله را به اشتراک بگذارید
منابع
B & eacute؛ سطح R ، Gingras Denis و & quot ؛ سلولهای سرطانی تمشک را دوست ندارند & ldquo؛
Pahlow M ، & bdquo؛ کتاب بزرگ گیاهان دارویی & ldquo؛
M & uuml؛ nzing-Ruef I، & bdquo؛ کتاب درسی تغذیه سالم & ldquo؛
هشت گنج غذاهای دارویی چینی & ldquo؛ Hornfeck S، Ma N، & bdquo؛
Ploberger F ، & quot؛ گیاهان غربی از منظر طب سنتی چینی & quot؛
Bechter J ، & bdquo؛ سالم و مناسب در همه سنین & ldquo؛
Schuhbeck A ، & bdquo؛ آشپزخانه من از ادویه ها & ldquo؛
Van Straten M ، & bdquo؛ تغذیه دستی آگاهانه & ldquo؛
Devrim E et al.، "آیا سیر ماده غذایی امیدوار کننده برای هایپرپلازی خوش خیم پروستات و سرطان پروستات است؟" ، Mol Nutr Food Res. 2007 نوامبر؛ 51 (11): 1319-23 ، (آیا سیر ماده غذایی امیدوار کننده برای بزرگ شدن خوش خیم پروستات و سرطان پروستات است؟)
Islam MS ، Choi H ، & ldquo؛ اثرات تطبیقی ​​زنجبیل رژیم غذایی (Zingiber officinale) و سیر (Allium sativum) در یک مدل دیابت نوع 2 از موشهای صحرایی & rdquo؛ مدل موش با دیابت نوع 2)
اثرات محافظتی نوشیدن چای سبز و مصرف سیر بر سرطان ریه ، در منطقه کم خطر استان جیانگ سو ، چین و & quot ؛ ، Zhonghua Liu Xing بینگ Xue Za Zhi فوریه 2013 ؛ 34 (2): 114-9. ، (اثرات محافظتی چای سبز و سیر بر سرطان ریه در منطقه ای از استان چین از جیانگ سو با خطر ابتلا به سرطان پایین)
جین ZY و همکاران ، و Bdquo ؛ مصرف سیر خام به عنوان یک عامل محافظت کننده در سرطان ریه ، یک مطالعه موردی مبتنی بر کنترل در یک جمعیت چینی & rdquo؛ ، تحقیقات پیشگیری از سرطان ، ژوئیه 2013 (مصرف سیر خام به عنوان یک عامل محافظت در برابر سرطان ریه ، یک مطالعه مورد-کنترل مبتنی بر جمعیت در یک جمعیت چینی)

تحقیق د مورد علم مرموز روانشناسی و تاثیر آن در زندگی

تحقیق در مورد موثرترین روش انتقاد در جامعه امروزی

تحقیقی در مورد نژادپرستی و تعریف آن

تحقیق در مورد اعتماد به نفس و عزت نفس

مقاله خاطرات زندگینامه: شعر و حقیقت

دانلود پروژه های تحقیقی با محتوای با کیفیت

تحقیق درباره داروهای خانگی و تأثیر تغذیه کننده یا زیبایی بر موهای انسان.

، ,سیر ,یک ,ها ,& ,کند ,می شود ,سیر در ,به عنوان ,می کند ,سیر را ,غذایی امیدوار کننده ,ماده غذایی امیدوار ,مهار کننده سرطان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فایل دونی،دنیای فایل dlfile پخت غذا و شیرینی بویِ خوشِِِِ زندگی دبیرستان 15 خرداد ناحیه 3 تبریز انجام کلیه پروژه های دانشجویی کارشناسی وارشد سازه و زلزله نوزاد من دانلود رایگان سوالات کنکور های حسابداری با جواب گاتاهای | بزرگترین مرجع شعر دانلود خلاصه کتاب مبانی نظری و فرایند طراحی شهری پاکزاد